Blogs

Er zijn 3 categorieën voor je motorrijbewijs

Er zijn 3 categorieën motorrijbewijzen. Rijbewijs A1, A2 en rijbewijs A. Je mag al op je 18e beginnen met rijbewijs A1. Vanaf je 20e mag je beginnen met het afronden van rijbewijs A2. Vanaf je 21e mag je officieel beginnen met het afronden van Rijbewijs A. Je motorrijbewijs halen in Groningen? Neem een kijkje op onze website en kijk welke rijschool het best bij je past!

Lees verder

Waar moet je opletten bij het kiezen van een motorrijschool in Groningen?

Bij het kiezen van een motorrijschool is het erg belangrijk op verschillende aspecten te letten. Heeft de motorrijschool een hoge slagingspercentage, heb je een vaste rij-instructeur. Als je een motorrijschool gaat kiezen let dan goed op de slagingspercentage. Zo kan je dus zien of er veel mensen hier geslaagd zijn of niet. Zijn er weinig mensen geslaagd weet je dat het geen goede rijschool is.

Lees verder

motorrijlessen-in-groningen

Motorrijlessen in Groningen

Motorrijlessen in Groningen, Motorrijschool Groningen biedt een overzicht aan van verschillende motorrijscholen in Groningen. Maar wat zijn nou voordelen van motorrijlessen nemen in Groningen. Waar word je op voorbereid en wat kan je verwachten? Dat ga ik uitleggen!

Lees verder

Bijzondere-verrichtingen-motorrijschool-groningen

Bijzondere verrichtingen motorrijbewijs

Bij het behalen van je praktijkexamen voertuigbeheersing zijn er verschillende bijzondere verrichtingen. Die verrichtingen zitten in clusters. Wil je meer weten over clusters en welke bijzondere verrichtingen er zijn?

Lees meer…